FyndaHome.se - Lampor & belysning - Industrivägen 2 - 311 33 Falkenberg - Org nr. 556522-4846
Telefon för frågor: 0346-65 52 21 (kl. 9.30-18.00) - E-post: info@fyndahome.se
DIN SIDA / PAKETSÖKNING KÖPINFO VÅR BUTIK KONTAKTA OSS
Recensioner

Här visas de produkter som folk har skrivit recensioner om. Vi är mycket tacksamma över alla som skrivit recensioner och uppskattar om ni tar er lite tid att skriva något om någon produkt som ni köpt. Detta hjälper alla andra som kanske funderar på att köpa samma produkt. Det hjälper även oss så att vi vet vilka produkter vi ska fortsätta sälja och vilka som ni inte är så nöjda med.

(OBS! Självklart är 100% av alla recensioner från våra kunder, ingenting ändrat, ingenting tilllagt och ingenting borttaget)


Visa alla recensioner | Visa senaste 10 recensioner

10 senaste recensionerna:


Cottex A9091A New Haven
(Antik)

Cottex T9090A New Haven. Stilfull golvlampa i vintage stil,.

Ljuskälla: 1x60W Sockel: E27
Mått (HxØ): 1450x240 mm


Rek. pris: 759:-, 649:-/st
Senaste recensionen:
Betyg:
Fantastiskt fin lampa! Är jätte nöjd! Kommer att kolla hit först i fortsättningen när jag ska köpa lampor! Har fått så bra och professionell bemötande då jag ändrade lite i min order! Tack för att ni har tålamod och exceptionell service.
Skrivet av: Theodora Abela (19 Dec 2016)

Cottex T1914 Spartan
(Krom)

Cottex T1914 Spartan. Tidlös takspotlight, ger mycket fint ljus.

Ljuskälla: 4x60W Sockel: E27
Mått (HxØ): 250x830 mm


Rek. pris: 868:-, 449:-/st
Senaste recensionen:
Betyg:
Med de roterande och böjbara hållarna på denna varianten av spartan ger den överlägset bästa ljusspridningen då den tillåter väldigt noggrann justering på samtliga 4 armar.
Skrivet av: Johan Ledin (07 Nov 2016)

Cottex T1913 Spartan
(Krom)

Cottex T1913 Spartan. Tidlös takspotlight, ger mycket fint ljus.

Ljuskälla: 3x60W Sockel: E27
Mått (HxØ): 250x200 mm


Rek. pris: 454:-, 299:-/st
Senaste recensionen:
Betyg:
Ser precis ut som på bilden, enkel att montera, fint dragna sladdar innanför kåpan. lite bökig att få justeringen att gå hela vägen upp då sladdarna kommer i vägen, efter montering helnöjd.
Skrivet av: Johan Ledin (07 Nov 2016)

Transformator 36W Connect System
Transformator 36W Connect System 230V/12VAC-36VA, IP 65, 2 m gummikabel 2.0,75mm med stickkontakt.

Rek. pris: 269:-, 219:-/st
Senaste recensionen:
Betyg:
Fungerade felfritt en säsong.
Fungerar ej (spräckt) vid inkoppling påföljande säsong.
Påtalade att garantin just gått ut, men företaget skickade ny
med returporto för den trasiga utan kostnad.
Hör av mig om den nya inte håller.
2015-12-10
Skrivet av: Dick Gotthard Villhard Åhman (16 Dec 2015)

Cottex Alsace 31cm bordlampa
(Krom)

Cottex Alsace. Designad tulpankupad lampa med fint lyster i kristallen.

Ljuskälla: 1x40W Sockel: E14
Mått (HxØ): 310x110 mm


Rek. pris: 758:-, 499:-/st
Senaste recensionen:
Betyg:
Fantastiskt fin lampa! Ger ett helt magiskt sken, toppen. Dessutom oerhört snabb leverans, hämtade ut dagen efter, expressfart verkligen.

Gunilla
Skrivet av: Gunilla Lundblad (05 Dec 2014)

Kanin 30cm med rosa tröja


Rek. pris: 79:-, 57:-/st
Senaste recensionen:
Betyg:
Riktigt bra lampa. Lyser starkt och tänds snabbt. Skenet och färgåtergivning är helt ok. Lösningen känns genomtänkt eftersom den kommer ihåg ljusstyrka och att det går att använda både fjärrkontroll och väggströmbrytaren.
Skrivet av: Jonas Lundberg (15 Jan 2013)

10-i-top betyg
Kanin 30cm med rosa tröja

Transformator 36W Connect System

Cottex T1914 Spartan
(Krom)

Cottex Alsace 31cm bordlampa
(Krom)

Cottex T1913 Spartan
(Krom)

Cottex A9091A New Haven
(Antik)
  Fri frakt vid köp över 500 kr
  10% rabatt vid köp över 1000 kr
  Inga varor i kundvagnen

     20-i-topp listan
     Nya produkter!

     Recensioner
     Sitemap
  Nyheter & Erbjudande till din mail:
 
Snabba leveranser!

Vi jobbar hårt för att du ska få ditt paket så snabbt som möjligt. Alltid fraktfritt vid order över 500 kr.

Posten & DHL ser till att ditt paket kommer fram säkert och i tid.
Tryggt köp!

Vi har ordning på vår ekonomi, högsta betyg i kreditvärdighet och vi har funnits länge.

Därmed så du kan vara trygg med att vi finns kvar även iframtiden.

Säkra betalningar!

Med Klarna kan du betala när du har fått varororna.

DIBS ser till att ditt kortköp är säkert.
Nöjda kunder!

Vi gör vad vi kan för att alla våra kunder ska vara nöjda kunder. Är du inte nöjd? Hör av dig, så ska vi se till att du blir det.



Kunnig personal!

Vi har varit i branschen länge och kan varorna som vi säljer. Vårt mål är att erbjuda det bästa du kan få för dina pengar. Håller inte någon vara måttet så tar vi bort den ur vårt sortiment.

Vill du besöka oss på riktigt så är du alltid välkommen!